A Te Utad
a Te Célod

Görgess tovább

Kezdőlap

Ha kissé visszatekintünk a múltba, a Betonútépítő Vállalat története tökéletesen illusztrálja azt, hogy miként tudott egy közép–kelet-európai cég sikeresen integrálódni az állandóan változó, és gyakran erősen ingadozó gazdasági, és politikai környezetbe.
b_web

A Betonútépítő Cégcsoport tagjaként, a Betonútépítő Zrt. a hazai öt legnagyobb építőipari vállalkozás között az egyetlen kizárólagosan hazai tulajdonban lévő cég, mely kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a versenytársai között. Bár hosszú út vezetett a cég mai állapotához, az 1950-ben alapított Betonútépítő Vállalattól, az elmúlt fél évszázad sikereihez vezető tényezője a folyamatos technológiai, és szakmai fejlődés, illetve az építőipari profil keresletnek megfelelő szélesítése volt.

A céget a háború utáni újjáépítés céljából hozták létre. Eredeti célok – út-, vasút- és repülőtér-építés – mellett, napjainkra a Betonútépítő Zrt. tevékenységi köre az építőipar szinte minden területét lefedi.

Mindennek eredményeképp nem találunk olyan régiót Magyarországon, ahol ne találkoznánk közutakkal, vasutakkal, repülőterekkel, vagy más olyan építményekkel, környezetvédelmi beruházásokkal, közmű illetve vízellátási projektekkel, amelyek nem a Betonútépítő Csoporthoz köthetőek. A főútvonal-hálózat jelentős része, az autópályák több mint fele országszerte, és számos környezetvédelmi beruházás, valamint épületszerkezeti munkák az elmúlt években részét képezték a társaság széleskörű tevékenységének.

Mindazonáltal, a Betonútépítő Csoport jelen van az ország minden pontján nemcsak tevékenységével és eredményeivel, de kiterjedt szervezetével is. A 2012 és 2013 között indult kiemelt infrastrukturális fejlesztési projektek növekvő számának megfelelően a Betonútépítő Zrt-t projektorientált vállalattá alakították. A budapesti központon kívül három regionális iroda, az ország útépítési feladatainak ellátására optimalizált aszfalt, és beton üzemei, valamint öt kapcsolt vállalata (különböző profillal) biztosítja a szükséges építési kapacitást, amely mindig, és mindenhol elérhető a vállalt építési munkák kiszolgálására.

A modern szervezeti felépítés mellett megfelelően képzett és tapasztalt specialistákkal, illetve rugalmasan mobilizálható technológiai háttérrel rendelkező Betonútépítő Csoport – ahogyan korábban is –az építkezési munkák magas színvonalának megtartására koncentrál. Munkája elismeréséül az elmúlt években kétszer nyerte el az Építészeti Nívódíjat, illetve Magyar Minőség Háza Díj elismerést.

A magas színvonal mellett a környezettudatos munka, a cég azon elkötelezettségének köszönhető, amelyet a minőség mellett tett le. A minőséget a következő szabványok garantálják: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 környezetorientált integrált irányítórendszerek és nukleáris minősítés.

A múlt értékeiből kiindulva, de előre, a jövőbe tekintve cégünk készen áll az új kihívásokra. A múltunk erős elkötelezettséget jelent. Elkötelezettséget, amely nemcsak arra sarkall minket, hogy szakmailag, és pénzügyileg minden vállalásunkat teljesítsük, hanem arra is, hogy tovább haladjunk, még messzebbre, előre az utunkon – a közös céljaink felé.